Boosta din poängintjäning! - Onlinebutiker
Välkommen till en guide över hus SAS Eurobonus Webshop fungerar!

Tjäna poäng - Online

Förutom att flyga med SAS och Star Alliance, hyra bilar, handla med kreditkort som genererar poäng och bo på hotell, finns ytterligare två sätt att tjäna eurobonuspoäng. Det ena sättet är att koppla ihop ditt kreditkort och eurobonusnummer och tjäna poäng i fysiska butiker som samarbetar med Eurobonus. Läs mer om det här.


Det andra sättet är att handla i onlinebutiker, via SAS Eurobonus och på så sätt boosta din poängintjäning ytterligare. Denna guiden syftar till att inspirera och lära Er läsare hur ni gör för att tjäna in ytterligare eurobonuspoäng och underlätta Er poänginsamling!

Fler än 400 onlinebutiker

Onlinebutikerna är en bra plattform för att tjäna in fler eurobonuspoäng. Olika butiker och företag ger olika mycket poäng och har olika regler för poängintjäning. T.ex. kan ett företag eller en butik ge poäng per spenderad krona, per antal inköp eller en större summa poäng för ett köp, men som bara gäller en gång per eurobonusnummer. Inköpen kostar inget extra men grunden i det hela är att man är Eurobonusmedlem. Om man bestämmer sig för att köpa en vara eller en tjänst, behöver man logga in på sitt eurobonuskonto. Det är själva inloggningen via eurobonusportalen som är det viktiga för att tjäna in poängen. Man går alltså helt enkelt in på det företagets hemsida där man vill handla, genom SAS Eurobonusportalen, för att tjäna in poängen. Utan denna inloggningen, tjänar man inga poäng!

Sedan är det bara att börja handla och poängen kommer att komma in till ditt eurobonuskonto per automatik!

Om du dessutom har ett kreditkort som genererar eurobonuspoäng, antingen American Express eller SAS Mastercard, kommer du dessutom att tjäna in poäng enligt den summa som gäller enligt ditt korts poängintjäningsregler.

Välj butik eller tjänst

Det finns två valmöjligheter när det gäller att välja onlinebutiken eller tjänsten du söker. Dels finns en rullist till vänster på sidan, och dels kan du välja att sortera på kategori, t.ex. Sport och Fritid. Då får du fram alla butikerna som tillhör just den kategorin.

När du sedan väljer den butik du vill handla hos, kommer du att komma till en sida med information om enbart den butiken (eller tjänsten).


Börja räkna poäng


När du har valt en webbutik eller en produkt, och kommer in på respektive produktsida, ser de alla ungefär likadana ut. Det står vilken produkt du vill köpa / butik att handla ifrån, hur mycket poäng du kan tjäna samt det finns också en länk till respektive onlinebutik / tjänst.


På exempelbilderna finns City Gross matkasse och Inkeurope. City Gross har en fast poängintjäning på 500 eurobonuspoäng om man beställer en matkasse. Poängintjäningen hos City Gross gäller enbart en gång per eurobonusnummer.


Hos Inkeurope finns istället ett annat sätt att tjäna in poäng, och det är poäng per spendering. För varje 100 kr som spenderas, får man i detta fallet 65 poäng per 100 lapp. Till detta kommer vissa regler som gäller för respektive butik.


Varje butik har också egna villkor som varierar från butik till butik. T.ex. så har Webshoppingportalen inget stöd för webbläsaren Opera och således kan inga poäng registreras om du använder Opera.


På de allra flesta onlinebutiker tjänar du poäng på den summa du handlar för (ex moms), men ofta inte på tilläggstjänster såsom frakt.


För att komma vidare och börja handla på den sida eller tjänst du har valt, klicka på "Shoppa Nu".

Det är på denna knappen du måste trycka för att kunna få eurobonuspoäng ifrån den sida du ska handla på.

Glöm ej inloggningen!


Det viktiga när du har valt din produkt eller din tjänst, är att du loggar in via "Shoppa Nu" knappen som finns på respektive sida. Det är via denna knappen du loggas in på ditt ditt eurobonuskonto samtidigt som du skickas vidare till den sida där du har valt att handla. Det är tack vare inloggningen som dina poäng senare kan registreras på ditt eurobonuskonto.

Mitt konto

När du har gjort ett inköp kan det ta upp till 8 veckor innan poängen kommer in på ditt eurobonuskonto.

Den verkliga tiden varierar dock och min erfarenhet är att det kan ta allt ifrån några dagar till ett par veckor.


Under fliken "Mina Sidor" som du kommer åt när du är inloggad på Webshoppingsidan, kan du se ditt totala poängsaldo, hur mycket poäng som är på väg till dig, och dina tidigare inköp.


Här kommer du även åt kundservice vad gäller poängintjäning via webshoppingen!

Poängkampanjer

Varje vecka pågår olika poängkampanjer hos olika webbutiker och tjänster.


Ofta kan det handla om dubbel poängintjäning under en veckas tid, en större summa poäng eller kanske två månaders fri tillgång till t.ex. en tidning.


Poängkampanjerna kan vara bra att hålla utkik efter, kom ihåg att alla poäng är bra poäng och många bäckar små!

Sammanfattning

Webshopping via SAS Eurobonus är en bra sida för oss poängjägare! Det finns flera nämligen ett par bra fördelar:

- Du får mycket mer poäng, än vad du hade fått vid ett vanligt köp.

- Du har chansen att tjäna poäng på två sätt, dels genom själva webshoppingen och dels om du har ett kreditkort som ger eurobonuspoäng.

- Ska du ändå handla online, kan du lika gärna tjäna poäng

- Du kan passa på att handla åt andra du känner, familj eller vänner och samtidigt tjäna ännu fler poäng!


Jag hoppas att denna guiden har varit till hjälp för dig att fortsätta din poängsamling. Tänk på att du kan tjäna en hel del poäng genom att styra fler av dina inköp via webshopen. Surfa runt bland de utvalda onlinebutikerna och se vilka butiker som passar dig! Och ska du inte handla idag? Lägg butikerna på minnet och nästa gång du ska webbhandla, kika in i dessa butikerna först, för att se om du har möjlighet att tjäna in eurobonuspoäng!