Välkomstbonusen! - Minst en resa inom Sverige


Om du vill börja samla eurobonuspoäng, är den bästa starten på poängsamlandet att bli värvad, eller rekryterad, av någon som redan använder sig av ett SAS-kopplat American Express kreditkort.


American Express erbjuder olika höga välkomstbonusar beroende på vilket kort du väljer att ansöka till, och på så sätt boostar du ditt poängsamlande redan ifrån start! Som kortinnehavare har du tillgång till en värvningslänk som du kan bjuda in vänner, släkt och bekanta till. Kortinnehavaren som bjuder in en person via en värvningslänk får, efter att ansökan blivit godkänt, en rekryteringsbonus. Denna rekryteringsbonus är motsvarande den välkomstbonus, som den rekryterade medlemmen får efter en viss spendering.


I exemplen nedan syns vad som krävs för att uppnå respektive välkomstbonus, (den rekryterande medlemmen får motsvarande poängsumma efter att ansökan blivit godkänd).


Korten nedan är de kort jag beskriver här på Poängresan.se och som på något sätt antingen genererar eurobonuspoäng eller förgyller din reseupplevelse!

Amex Classic

För att erhålla din välkomstbonus med ett Amex Classic krävs en spendering på 10 000 kr inom tre månader från att du mottagit ditt kort.


Amex Premium

För att erhålla din välkomstbonus med ett Amex Premium krävs en spendering på 15 000 kr inom tre månader från att du mottagit ditt kort.


Amex Elite

För att erhålla din välkomstbonus med Amex Elite krävs en spendering på 20 000 kr inom tre månader från att du mottagit ditt kort.


Amex platinum

För att erhålla din välkomstbonus med Amex Platinum krävs en spendering på 20 000 kr inom tre månader från att du mottagit ditt kort.

Två sätt att bli värvad på

Om du är intresserad av att börja samla eurobonuspoäng kan du göra på två sätt. Antingen kontaktar du mig via mitt kontaktformulär, om du t.ex. vill ställa fler frågor såsom vilket kort som passar dig bäst eller hur du kan maximera din poängintjäning. Alternativt, om du redan har bestämt dig för vilket kort du ska ansöka om, följ länkarna nedan!

Bli värvad och få en välkomstbonus!


Välkomstbonusar utdelas enbart vid ansökningar via värvningslänkar och inte via en vanlig ansökan på American Express hemsida.

Classic, Premium, Elite

För Classic, Premium eller Elite, följ länken nedan och välj det kort du vill ansöka om!

Amex Platinum

För Amex Platinum, följ länken nedan och ansök om ditt kort!