SAS Eurobonus American Express Premium Card

SAS Eurobonus American Express Premium Credit Card är enligt mig det bästa kortet att skaffa om man vill börja samla flygpoäng. Kortet är mellanmodellen av de tre SAS-kopplade kreditkorten ifrån American Express, som genererar Eurobonuspoäng. Kortet ger bl.a:

- 15 extrapoäng per spenderad 100-lapp

- 20 000 extrapoäng i välkomstbonus om du ansöker via en värvningslänk.  (Bonusen erhåller Du efter en spendering på 30 000 kr inom tre månader från att du mottagit ditt kort.

- 100 kr i månadsavgift / 1200 kr per år.

- En omfattande reseförsäkring

- Möjlighet att få en 2-4-1 voucher per kalenderår (efter en spendering på 150 000 kr på ett kalenderår). Vouchern kan sedan användas 

  för att boka en poängresa med SAS eller Star Alliance till hela världen, till halva poängpriset. Destinationen avgörs av hur mycket 

  poäng du har! 

- Förtur till konsertbiljetter och andra evenemang tack vare medlemskapet i American Express.

Ett extrakort ingår!

I Premiummedlemskapet, ingår ett extrakort. Det innebär att du även kan skaffa ett kort till din sambo, förälder eller ett syskon. Alla poäng som extrakortmedlemmen genererar, hamnar på Ditt eurobonuskonto. Alla inköp hamnar på din faktura och på så sätt kan du öka din spendering och öka din poängintjäning.

Från 15 eurobonuspoäng per 100-lapp!

Premium card ger 15 extrapoäng för varje spenderad 100-lapp, i vanliga butiker eller på nätet. Om man dessutom kopplar ihop sitt kreditkort med sitt eurobonusnummer, kan man få ytterligare poäng med Eurobonus samarbetspartners!

Bonus att bli värvad! Och att värva!

Om du är befintlig användare av ett American Expresskort idag, kan du få en värvningsbonus genom att bjuda in en ny användare till American Express.


Om du inte har ett American Express idag, men vill börja samla flygpoäng, kan du bli inbjuden och ansöka genom en värvningslänk. På så sätt kan du få en rejäl välkomstbonus efter en viss spendering.


Ansök här för att välja Amex Premium! Via länken kan du välja vilket kort som passar dig bäst, och om du är nyfiken att prova någon av de andra kreditkorten som genererar eurobonuspoäng!


När du fått hem ditt eget kort, kan du börja bjuda in dina vänner och bekanta till Amex, och på så sätt öka ditt eget poängsaldo, samtidigt som du hjälper dom mot sin första poängresa!

2-4-1 voucher 

(TwoForOne)

Om du spenderar 150 000 kronor på ett kalenderår, får du en voucher, eller rabattkod, som gör att du kan boka en poängresa med SAS eller Star Alliance, till halva poängpriset. Antingen väljer du att resa ensam eller så kan du ta med din sambo, en familjemedlem eller en kompis, därav namnet 2 för 1-voucher. Det innebär att om du har 100 000 poäng, så kan ni åka två personer i businessclass, från t.ex. Stockholm till Los Angeles och enbart betala flygskatterna. Om en sådan resa skulle betalas med pengar, skulle den kosta mellan 40 000-50 000 kronor. Med poäng kostar den resan 100 000 poäng, 1 st 2-4-1 voucher samt c:a 1000 kronor i skatter. 


Med ett Premium Card, kan du få upp till en voucher på ett kalenderår, om du uppnår en spendering på 150 000 kronor under ett kalenderår. 


Vouchern är giltig att använda innestående år, samt året därpå. Så om du får en voucher i Oktober 2021, kan du använda den för att boka resor senast 31/12 2022. Det innebär att du kan boka resor som sker under 2023 men när voucherns giltighetstid har passerat kan du inte ändra resan och om du avbokar resan får du inte heller tillbaka vouchern.

Vill du bli inbjuden till ett SAS Eurobonus American Express Premium Credit Card?

Välkomstbonusen på 20 000 extrapoäng erhåller du efter en spendering på 30 000 kronor med ditt kort, inom tre månader från att du mottagit kortet. De 20 000 extrapoängen i välkomstbonus motsvarar en tur och returresa inom Sverige för två personer! 
Ansök om ett Amex Premium via denna värvningslänk!Kreditkort med 15,99% årsränta. Vid fullt kreditutnyttjande om 110 000 kr under 12 månader är den effektiva räntan 19,30% (Sept 2016)

Kreditgräns från 20 000 kr upp till 300 000 kr