SAS Eurobonus American Express Premium Card

SAS Eurobonus American Express Premium Credit Card är enligt mig det bästa kortet att skaffa om man vill börja samla flygpoäng. Kortet är mellanmodellen av de tre SAS-kopplade kreditkorten ifrån American Express, som genererar Eurobonuspoäng. Kortet ger bl.a:

- 15 extrapoäng per spenderad 100-lapp ( 30 poäng per 100-lapp om Du handlar flygbiljetter på sas.se)

- 12 000 extrapoäng i välkomstbonus om du ansöker via en värvningslänk.  (Bonusen erhåller Du efter en spendering på 15 000 kr inom tre månader från att du mottagit ditt kort.

- En omfattande reseförsäkring

- Möjlighet att få en 2-4-1 voucher per kalenderår (efter en spendering på 150 000 kr på ett kalenderår). Vouchern kan sedan användas 

  för att boka en poängresa med SAS eller Star Alliance till hela världen, till halva poängpriset. Destinationen avgörs av hur mycket 

  poäng du har! 

- Förtur till konsertbiljetter och andra evenemang tack vare medlemskapet i American Express.

Tre första månaderna utan avgift

Som en kampanj erbjuder American Express just nu nya kunder, att prova på SAS Eurobonus American Express Premium Card, utan kostnad första tre månaderna. Därefter kostar kortet 1200 kr per år, eller 100 kr i månaden.

Ett extrakort ingår!

I Premiummedlemskapet, ingår ett extrakort. Det innebär att du även kan skaffa ett kort till din sambo, förälder eller ett syskon. Alla poäng som extrakortmedlemmen genererar, hamnar på Ditt eurobonuskonto. Alla inköp hamnar på din faktura och på så sätt kan du öka din spendering och öka din poängintjäning.

15-30 poäng per 100-lapp

Premium card ger 15 extrapoäng för varje spenderad 100-lapp, i vanliga butiker eller på nätet. Om man handlar flygbiljetter på sas.se, tjänar man 30 extrapoäng per 100-lapp. Det innebär att om man handlar flygbiljetter för 10 000 kronor på sas.se, får man 3000 extrapoäng enbart för att man använder sitt kreditkort. Utöver själva kortköpet, får man dessutom de poäng som själva flygbiljetten ger, beroende på bokningsklass.

Bonus att bli värvad! Och att värva!

Om du är befintlig användare av ett American Expresskort idag, kan du få en värvningsbonus genom att bjuda in en ny användare till American Express.


Om du inte har ett American Express idag, men vill börja samla flygpoäng, kan du bli inbjuden och ansöka genom en värvningslänk. På så sätt kan du få en rejäl välkomstbonus efter en viss spendering.


Ansök här för att välja Amex Premium! Via länken kan du välja vilket kort som passar dig bäst, och om du är nyfiken att prova någon av de andra kreditkorten som genererar eurobonuspoäng!


När du fått hem ditt eget kort, kan du börja bjuda in dina vänner och bekanta till Amex, och på så sätt öka ditt eget poängsaldo, samtidigt som du hjälper dom mot sin första poängresa!

2-4-1 voucher 

(TwoForOne)

Om du spenderar 150 000 kronor på ett kalenderår, får du en voucher, eller rabattkod, som gör att du kan boka en poängresa med SAS eller Star Alliance, till halva poängpriset. Antingen väljer du att resa ensam eller så kan du ta med din sambo, en familjemedlem eller en kompis, därav namnet 2 för 1-voucher. Det innebär att om du har 100 000 poäng, så kan ni åka två personer i businessclass, från t.ex. Stockholm till Los Angeles och enbart betala flygskatterna. Om en sådan resa skulle betalas med pengar, skulle den kosta mellan 40 000-50 000 kronor. Med poäng kostar den resan 100 000 poäng, 1 st 2-4-1 voucher samt c:a 1000 kronor i skatter. 


Med ett Premium Card, kan du få upp till en voucher på ett kalenderår, om du uppnår en spendering på 150 000 kronor under ett kalenderår. 


Vouchern är giltig innestående år, samt året därpå.

Vill du bli inbjuden till ett SAS Eurobonus American Express Premium Credit Card?

Välkomstbonusen på 12 000 extrapoäng erhåller du efter en spendering på 15 000 kronor med ditt kort, inom tre månader från att du mottagit kortet. De 12 000 extrapoängen i välkomstbonus motsvarar en tur och returresa inom Sverige för en person. Ansök om ett Amex Premium via denna värvningslänk. Välkomstbonusen erhåller du enbart via ansökan genom en värvningslänk!

Kreditkort med 15,99% årsränta. Vid fullt kreditutnyttjande om 110 000 kr under 12 månader är den effektiva räntan 19,30% (Sept 2016)

Kreditgräns från 20 000 kr upp till 300 000 kr