SAS Eurobonus American Express Classic Credit Card

SAS Eurobonus American Express Classic Credit Card är det billigaste kortet ifrån American Express som är kopplat gentemot SAS och Eurobonus. Kortet är ett enklare kort i form av mindre poängintjäning per 100-lapp och den 2-4-1 voucher som man kan få med kortet, gäller enbart inom Europa och med SAS. Vouchern erhåller man vid en spendering på 100 000 kronor på ett kalenderår.

 

Är man ny vad gäller poängsamlande och vill ha ett kort utan årsavgift, är Classic Card ett bra kort att prova och inleda sitt samlande med, även om jag anser att Premium Credit Card är en bättre instegsmodell, då poängintjäningen är högre samt att det just nu är kampanj på American Express Premium Credit Card, där kortet erbjuds utan årsavgift första året.

 

Med Classic Credit Card får man som kund:

- 10 poäng per spenderad 100-lapp.

- 6000 extrapoäng i välkomstbonus om du ansöker via en värvningslänk, (Bonusen får du efter en spendering på 10 000 kr inom tre månader från att du mottagit ditt kort).

- Möjlighet att få en 2-4-1 voucher per kalenderår (efter en spendering på 100 000 kr på ett kalenderår). Vouchern kan sedan användas

för att boka en poängresa med SAS inom Europa till halva poängpriset. 

- Förtur till konserter och andra evenemang tack vare medlemskapet i American Express.

Just nu gratis årsavgift

Det är just nu fri årsavgift på att skaffa Classic Credit Card. Då kortet är gratis ingår inte lika mycket förmåner som med Premium och Elite Credit Card. 


Från 10 eurobonuspoäng per 100-lapp!

Classic Card ger 10 eurobonuspoäng för varje spenderad 100-lapp, i vanliga butiker eller på nätet. Om man dessutom kopplar ihop sitt kreditkort med sitt eurobonusnummer, kan man få ytterligare poäng med Eurobonus samarbetspartners!

Bonus att bli värvad! Och att värva!

Om du är befintlig användare av ett American Expresskort idag, kan du få en värvningsbonus genom att bjuda in en ny användare till American Express.


Om du inte har ett American Express idag, men vill börja samla flygpoäng, kan du bli inbjuden och ansöka genom en värvningslänk. På så sätt kan du få en rejäl välkomstbonus efter en viss spendering. Kontakta mig, så skickar jag en värvningslänk till dig och på så sätt tar du dina första steg mot en poängresa!


När du fått hem ditt eget kort, kan du börja bjuda in dina vänner och bekanta till Amex, och på så sätt öka ditt eget poängsaldo, samtidigt som du hjälper dem mot sin första poängresa!

2-4-1 voucher 

(TwoForOne)

Vid en spendering på 100 000 kronor på ett kalenderår, får brukaren av Classic Credit Card en 2 för 1 voucher, eller rabattkod, som gör att en eller två personer kan resa för halva poängpriset med SAS inom Europa. Det innebär att om du har 30 000 poäng på ditt eurobonuskonto, kan två personer åka i SAS Go, från t.ex. Köpenhamn till Paris, och enbart betala för flygskatterna. Vouchern skiljer sig alltså ifrån den voucher som användaren av Premium Card eller Elite Card kan uppnå. Den senare vouchern gäller inom både SAS och Star Alliance, och för bonusresor till destinationer i hela världen.

Vill du bli värvad till Classic Card och få en välkomstbonus? 

Välkomstbonusen på 6000 extrapoäng erhåller du efter en spendering på 10 000 kronor inom tre månader efter att du mottagit ditt kort. 6000 extrapoäng räcker för en inrikes enkelresa i Sverige med SAS. Du betalar enbart flygskatten när du bokar en resa för poäng.


Det innebär att du får tillräckligt med poäng för en enkelresa inom Sverige, i SAS Go för en vuxen person!


För att ansöka om ett SAS Eurobonus American Express Classic Credit Card, kan du göra på två sätt.

1. Använd en värvningslänk. När du följer länken, klickar du på välj annat kort, och väljer Classic Card!

2. Kontakta mig genom mitt kontaktformulär, så skickar jag en värvningslänk så att du kan komma igång med ditt poängsamlande! Vill du ställa frågor kring bonusresor, poängsamling eller annat som har med resor att göra kan du göra det via frågeformuläret!

Kreditkort med 15,99% årsränta. Vid fullt kreditutnyttjande om 95 000 kr under 12 mån är den effektiva räntan 18,10% (Maj 2017).

Kreditgräns från 12 000 kr upp till 200 000 kr.